KADROMUZ

ÖMER FARUK ALP - OKUL MÜDÜRÜ

1959 Şereflikoçhisar - Kacarlı Mahallesinde doğdum ilk ve ortaokulu Kacarlı mahallesinde, Liseyi Şereflikoçhisar´da bitirdim. Ankara Eğitim Enstitisünden daha sonrada AÖF sosyal bilgiler bölümünden mezun oldum. Sırasıyla 3 yıl Çorum-Bayat-Aşağıyoncalı köyünde sınıf öğretmeni, 5,5 yıl Van-Gürpınar-Sevindik Köyünde müdür yetkilif öğretmen, 1 ay Ankara-Polatlı-Eskiköseler köyünde müdür yetkili öğretmen, 2 yıl Ankara-Şereflikoçhisar-Devekovan ve Yazısöğüt mahallerinde sınıf öğretmeni, Ankara-Şereflikoçhisar-Tuzgölü ilkokulunda 2 yıl sınıf öğretmeni-2,5 yıl müdür yardımcısı, 9 yıl Ankara-Şereflikoçhisar-Cumhuriyrt İlkokulunda okul müdürü, 2yıl Çalören İlkokulunda Okul müdürü, tekrar 3 yıl Cumhuriyet İlkokulunda Okul müdürü, 4 yıl Zafer İlkokulunda Okul müdürü, 3 ay Atatürk İlkökulunda Müdür vekili, 08.12.2015 den 2023 e kadar Mustafa Üstündağ İlkokulu Müdürü olarak görev yaptım. 03.08.2023 de Tuzgölü İlkokulunda Müdür olarak görevime başladım. Evliyim, 3 çocuk babasıyım.